Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης και θα παραμείνουν κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 Κύριο

Μετά από έκτακτη σύσκεψη των Δημάρχων με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, αποφασίστηκε από την Περιφέρεια, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να μην λειτουργήσουν δια ζώσης, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, κατόπιν αξιολόγησης των δεδομένων και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για την κακοκαιρία «Ελπίς».

Παράλληλα, με απόφαση Δημάρχου, κλειστοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης, τις ίδιες ημέρες.  

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού είναι σε πλήρη ετοιμότητα και σε επιφυλακή με διαθέσιμους θερμαινόμενους χώρους και παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς σε όποιον επιθυμεί να κάνει χρήση αυτών.

Συνιστούμε στους πολίτες του Δήμου μας, για όσο διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη μετακίνησης ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού στα τηλέφωνα:

☎️ Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού: 213.200.2800-91

☎️ 15800

☎️ Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Πετράκης – 695 1780959

☎️ Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Θεοχάρης – 695 8607005

Τέλος, ενημερώνουμε για όποιον χρειαστεί «Βεβαίωση για αδυναμία μετακίνησης», θα είναι διαθέσιμη  στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech