Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 6ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 6ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» την Κυριακή (3/4) που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) και τον Κ.Ο. Χολαργού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και τοπικών αθλητικών συλλόγων και εθελοντικών φορέων.

Στον αγώνα συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, τρέχοντας στου δρόμους της πόλης μας, σε μια μεγάλη γιορτή. 

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και τα έσοδα της διοργάνωσης διατέθηκαν για τη στήριξη του τμήματος μπάσκετ "Champs" του Κ.Ο.Χ. 

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, με τον αγώνα των 1.000 μ. για τα παιδιά, τα οποία μετά τον τερματισμό άφησαν αποτύπωμα της παλάμης τους σε μουσαμά, με τα χρώματα του αυτισμού. 

Ακολούθησαν οι αγώνες ενηλίκων με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Μιχάλη Υφαντή να δίνουν την εκκίνηση για τους δρομείς των 10χλμ. και των 5χλμ. αντίστοιχα.  

Πρώτος στη διαδρομή των 10χλμ τερμάτισε ο Δημήτρης Ροντόπουλος με χρόνο 35:58 με τους Σωτήρη Γιανέλλη  (37:46) και Άγγελο Ζήση  (38:04) να ακολουθούν.  

Στις γυναίκες πρώτη έκοψε την κορδέλα του τερματισμού η Ζωή Κοτζιά με χρόνο 42:45 με τη Ζωή Χαρούπη να τερματίζει 2η σε 43:23 και την Ελισάβετ Αμπατζή  3η με (44:50).

Στον αγώνα των 5χλμ δόθηκε μάχη για το χρυσό με νικητή τελικά τον Χρήστο Φλόκα  και σε απόσταση αναπνοής τους Μιχάλη Ρούτση  (17:08) και Φώτιο Ριγόπουλο  (17:09).

Τέλος, στις γυναίκες στα 5χλμ χρυσή νικήτρια αναδείχτηκε η Αγγελική Τζώτζου  με 19:58, δεύτερη η Μίνα Μπλάνα  με 22:06 και στην τρίτη θέση τερμάτισε η Στεφανία Σαχίνογλου  με 23:43.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στο: https://www.myrace.gr/event/3503/results.html

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης.

Τους δεκάδες εθελοντές, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού, τους αθλητικούς Συλλόγους ΓΑΣ Χολαργού και ΣΚΑ Χολαργού, τους διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου, την Περιφέρεια Αττικής, τους Χορηγούς της διοργάνωσης τα καταστήματα IKEA, την iStorm και το METROPOLITAN. 

Τους Υποστηρικτές: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ,  DOLE, NICKAN, UNION PROPERTIES, Juicy Grill, Αβραάμ, Shisan Sushi, Παπάκια και Cocofino.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα του Δήμου μας. 

Φωτογραφίες της διοργάνωσης θα βρείτε εδώ: https://www.foto-trexoume.gr/6osagonaspapagoucholargou2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech