Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Η Κάρτα του Δημότη έρχεται ανανεωμένη - Πρόσκληση προς τις τοπικές επιχειρήσεις Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού, στο πλαίσιο της ανανέωσης της «Κάρτας Δημότη», καλεί όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, τα καταστήματα, και όσους επαγγελματίες επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην επανεκκίνηση του σημαντικού αυτού θεσμού, με απώτερο στόχο το σύνθημα «Ψωνίζω στην πόλη μου, Στηρίζω την Τοπική Αγορά και Κερδίζω» να βρίσκει συνέχεια υποστηρικτές.

Η «Κάρτα Δημότη» αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στήριξης τόσο της τοπικής αγοράς, που στρέφει το αγοραστικό κοινό προς τα καταστήματα της περιοχής και αμβλύνει τον τεράστιο ανταγωνισμό με τα Malls, όσο και των Δημοτών, εξασφαλίζοντας σε αυτούς αγαθά και υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές.

Περίπου 2.000 Δημότες Παπάγου-Χολαργού είναι Κάτοχοι της Κάρτας, ενώ η ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων επιχειρήσεων σε αυτή, θα αυξήσει κατά πολύ τον αριθμό των κατόχων και ταυτόχρονα την πελατεία των συμμετεχόντων επιχειρήσεων.

Όσες επιχειρήσεις, καταστήματα κλπ ενταχθούν θα έχουν δωρεάν προβολή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, από το πεδίο «Κάρτα Δημότη-Επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα», με τη δυνατότητα σύνδεσης και της επαγγελματικής ιστοσελίδας τους, καθώς και στη σελίδα “CityHub” – Οδηγός Πόλης Παπάγου - Χολαργού https://cityhub.gr/


Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα προβάλλονται επίσης στις ηλεκτρονικές πληροφοριακές πινακίδες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης.
Τέλος, ο Δήμος με τακτικά newsletters θα ενημερώνει όλους τους Κατόχους της «Κάρτας Δημότη» για νέα, δράσεις και events των επιχειρήσεων αυτών.

Με αυτούς τους τρόπους, ακόμα και μια καινούργια επιχείρηση, κατάστημα κλπ θα εξασφαλίσει, συμμετέχοντας στο θεσμό, δωρεάν διαφήμιση, η οποία, μαζί με την παροχή σημαντικών εκπτώσεων-προσφορών, θα οδηγήσει και σε προσέλκυση πελατών.

Καλούμε, όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην Κάρτα του Δημότη, να το κάνετε άμεσα, εύκολα και γρήγορα, συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική αίτηση στην ακόλουθη διεύθυνση:
https://dpapxol.gov.gr/component/sppagebuilder/page/8249.html

 

Βίκυ Νικάκη

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Επικοινωνίας

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech