Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την έμφυλη και την ενδοοικογενειακή βία Κύριο

Με αφορμή την Παγκόσμια μέρα κατά της έμφυλης Βίας, ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού σε συνεργασία με το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ) θα συμμετάσχει στις δράσεις ενημέρωσης για την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία, το πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “Promote Respect and Tolerance – PROSPECT”, που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δικαιωμάτων, Ισότητας και Ιθαγένειας (REC) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Οι δράσεις που στόχο έχουν να ενημερώσουν αλλά και να εκπαιδεύσουν όλους όσους έρχονται σε επαφή με τη νεολαία, στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας (13 με 18 ετών), προκειμένου να τους βοηθήσουν στην οικοδόμηση υγειών και ισότιμων στενών διαπροσωπικών σχέσεων, θα πραγματοποιηθούν:

  • Ανοιχτή Ημερίδα Ενημέρωσης για την έμφυλη και την ενδοοικογενειακή βία, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PROSPECT και απευθύνεται κυρίως σε φορείς παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού, που επηρεάζουν τους νέους ηλικίας 13-18 ετών -  Σάββατο 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, στο Αμφιθέατρο "Μ. Θεοδωράκης" (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).
  • Διήμερο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε εκπαιδευτές για την υποστήριξη των υγειών ερωτικών σχέσεων μεταξύ των εφήβων - Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 17:00 – 19:00 και Τρίτη 9 Νοεμβρίου 17:00 – 19:00 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός). Αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Το ευρωπαϊκό έργο “Promote Respect and Tolerance – PROSPECT”, συνχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δικαιωμάτων, Ισότητας και Ιθαγένειας (REC) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμετέχουν οργανισμοί από τη Βουλγαρία (Opportunity and Protection Association), την Ισπανία (Fundacio Privada Pere Closa), την Ελλάδα (ΚΕΑΝ), την Πορτογαλία (Rosto Solidario), την Ιταλία (Usma Caselle) και το Βέλγιο (European Roma Information Office).

 

Οι κλειστές αίθουσες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού λειτουργούν ως αμιγείς χώροι, για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.

Για την είσοδο του κοινού στις αίθουσες θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και είναι απαραίτητα:

  • Η χρήση μάσκας
  • Η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε πιστοποιητικού νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 6 μήνες μετά απ’ αυτόν) και
  • Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech